Волатилността при криптовалутите е толкова непредсказуема, че правилният момент на

...
Волатилността при криптовалутите е толкова непредсказуема, че правилният момент на
Коментари Харесай

От $733 до $4,000,000 след инвестиция в тази криптовалута

Волатилността при криптовалутите е толкоз непредсказуема, че верният миг на влизане и излизане в дадена позиция може да направи от $10,000 - $1 милион. Грешният миг обаче може да направи противоположното с благосъстоянието на вложителя.

Доказателство за това е лице, вложило едвам $733 през 2015 година, което по-късно видя по какъв начин притежанията му осъществят над 599,000% растеж в границите на малко над 2,800 дни.  

Става въпрос за   Етериум адрес, взел участие в първичното предложение (ICO) на монети на блокчейна , който сподели признаци на интензивност преди няколко дни.

По време на ICO-то на Етериум един ETH токен се оценяваше на към $0.31. В момента обаче цената на един ETH е $1,894, което значи, че въпросният адрес, придобил токените за $733 общо ги е трансформирал в $4.47 милиона.

Изненадващо, портфейлът беше неактивен в продължение на съвсем осем години, даже когато ETH доближи най-високата си стойност за всички времена (ATH) от $4,878 към края на 2021 година


 


През април 2023 година обаче адресът продаде 1 ETH. Предполага се, че притежателят е направил този трансфер, като тест, защото ден по-късно   вложителят реалокира 2,359 ETH, оставяйки портейла си единствено с 5 ETH.

Това не е единствената по рода си история, за крипто вложител осъществил главозамайваща облага посредством дребна инвестиция. Въпреки това % на участниците в крипто пазара, които са на загуба е много по-голям от този на печелившите. Именно по тази причина е значимо да вършиме лични изследвания преди да предприемете каквито и да е стъпки. Освен това е значимо да инвестирате единствено суми, който може да си позволите да изгубите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР