Вокалистът на Ренегат - Константин Кацаров, който в неделя напусна

...
Вокалистът на Ренегат - Константин Кацаров, който в неделя напусна
Коментари Харесай

Константин Кацаров от Гласът на България“ - на всяка тв манджа мерудия

Вокалистът на Ренегат - Константин Кацаров, който в неделя напусна безславно музикалното шоу „ Гласът на България “ и избухна гневно против предаването, се оказа постоянен клиент на певческите риалити тв формати, против които също толкоз постоянно „ бучи “.

53-годишният артист, който пред цялостен фейсбук се оплака гръмко, че не си бил избрал самичък песента за предаването, а видиш ли, по този начин било оповестено. Възмутен от „ лъжата “ и с изказванието, че разкрива всевъзможни пикантни детайлности от кухнята на предаването, той се трансформира в център на вниманието за броени часове. Оказа се, обаче, че Коцето надалеч не взе участие за първи път в този вид излъчвания и го играе сюрпризиран, а тазгодишното му присъединяване е второто му явяване в същия този „ лъжовен “ формат. Преди 10 години той е взел участие във втория сезон на „ Гласът на България “, чиито съществени правила не са се трансформирали значително от този момент и е бил в тима на Данчо Караджов. Кацаров отпада на по-ранен стадий, само че по това време фейсбук очевидно още не е толкоз огромна сцена за мрънкачи, разбирачи и всевъзможни разочаровани, неосъществени хора.

Под поста на въпросния, със заглавие „ Гласът на лъжата “, наред с хвалебствията за невероятната му храброст, има и мнения, в които го питат „ Ако е било толкоз извънредно, за какво реши да повториш? “. А, в случай че напълно инцидентно сте го пропуснали преди 10 години, то единствено преди една господин Кацаров се разписа и в друго музикално тв риалити, този път по Нова тв - „ Звездите в нас “.

Прави усещане, че на една от страниците на писателят-певец „ гордо “ стои еднакъв със настоящия пост със заглавие в същия дух „ Маймуните в нас “. По-наблюдателните елементарно ще открият приликите в стила на мрънкане на същия този човек, който отново е неудовлетворен и е доста самоуверен, във фейсбук.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР