Вокалът на култовата група Godsmack вчера бе засечен в любимо

...
Вокалът на култовата група Godsmack вчера бе засечен в любимо
Коментари Харесай

Съли Ърна вечеря в столичен рок бар ден преди концерта

Вокалът на паметната група Godsmack през вчерашния ден бе засечен в обичано рок място на столичани. Съли Ърна бе решил да разпусне ден преди концерта си в София и да хапне, дружно със своите музиканти, като се спря на място, където частите му постоянно звучат.

Мълвата за наличието на фамозния фронтмен в бар Rock IT бързо се популяризира от уста на уста и някои почитатели имаха шанса да се срещнат със звездата от близко. Сред тях бе и Мариана Попова, дружно с половинката си – артистът Веселин Плачков, който се оказа огромен почитател на Godsmack.

Певицата показа, че откакто й подшушнали, че Съли Ърна е в бара, решила да изненада приятеля си и го довела, без да му споделя, че музикантът ще е там. Съли Ърна и музикантите, измежду които е и феноменалната Лиса Гайър, се почерпиха с плата от сирена и пилешки филенца, петифури и мезета, поляти по рокаджийски с бира.

Концертът на Съли Ърна е довечера в зала „ Арена Армеeц “ от 20:00 ч. Събитието ще означи 11-годишнината на радио Z-Rock. Вратите за публиката ще бъдат отворени през днешния ден в 18:30 ч.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР