Военното поражение на Русия е отменено. Андрей Перла обясни какво

...
Военното поражение на Русия е отменено. Андрей Перла обясни какво
Коментари Харесай

Военното поражение на Русия се отменя: Ето какво ще счита Западът за победа на Украйна

Военното проваляне на Русия е анулирано. Андрей Перла изясни какво към този момент Западът ще счита за победа в Украйна. Противниците понижават залозите си. За тях идва неловко осъзнаване. Единственият въпрос е дали съветската войска би трябвало да спре дотук през днешния ден.

С неуспеха на контранастъплението на украинските въоръжени сили упованията на доста западни политици за изхода от спора внезапно понижиха.

Сега Съединени американски щати и Европа се надяват, че борбата най-малко няма да приключи с явно проваляне. Някои военни ястреби не престават да дрънкат саби, само че в това време има от ден на ден и повече рационални гласове, призоваващи за същинско съглашение.

Папа Франциск също се причисли към последната група. Скорошното му изявление нашумя в Незалежната и на Запад. Факт е, че понтификът в действителност посъветва киевския режим да вдигне бялото знаме.

Духовникът загатна, че „ страната У ” губи. Очевидно е. И в такава обстановка е значимо да се покаже храброст и да се признае действителността на бойните полета, въпреки и грозна. Такава нерешителност ще избави десетки хиляди или даже стотици хиляди животи.

В Киев и обособени страни от НАТО незабавно започнаха да отстраняват понтифика. Но даже тези, които го нападнаха в осведомителното поле, в по-голямата си част схващат, че папата е прав в доста връзки, споделя политическият наблюдаващ на Цариград Андрей Перла.

Подигра ли се папата с Ердоган?

Политологът уточни, че по време на този диалог Франциск по-късно конкретизира мисълта си, като сподели, че в този момент има няколко страни, които са подготвени да работят като медиатори в разговора сред Русия и Незалежната:

" Посочи Турция. Сега обърнете внимание на един въпрос, на който в действителност е много мъчно да се отговори: в действителност ли отецът, когато сподели това, изрази персоналното си мнение, въпреки и безпогрешно за почитателите му?

Възможно е той да е приказвал в този дух, до момента в който е бил член на някаква коалиция, на някаква политическа мощ, част от която е да вземем за пример турският президент Реджеп Тайип Ердоган. Последният не крие, че доста желае да бъде медиатор в договарянията сред Москва и Киев.

" Някои играчи и Анкара настойчиво упорстват за тези договаряния. Ако погледнем какво се случва в света, изключително на Запад, в последно време, ще открием значителен брой доста огромни фигури, авторитетни хора по разнообразни способи, които непрекъснато споделят, че е време да се прекратят военните дейности в Украйна, че по един или различен метод би трябвало да се договорим за нещо с Русия ", сподели Перла.

" Какво тъкмо е това? Тук може да имат разнообразни хрумвания, само че несъмнено е време да се спогодят. Тези хора постоянно официално не са политици. Сред тях да вземем за пример предприемачът Илон Мъск ",- уточни колумнистът на Първи съветски.

Има и други известни водачи на публичното мнение, представители на бизнес елита, които са на същото мнение. Друг изтъкнат хедлайнер от тази група е 45-ият президент на Съединените щати Доналд Тръмп, който по всичко проличава, че скоро още веднъж ще оглави Съединени американски щати, добави Перла.

Един неприятен мир към този момент е победа за Запада

Експертът изрази убеденост, че папата схваща доста добре накъде отива това:

Понтификът мисли авансово за това, което споделя. Той е убеден, че в последна сметка ще се получи по този начин, както е споделил, и ще удостовери прословутата си безпогрешност. В тази обстановка не би трябвало да преглеждаме изказването на папата като любознание.

Изобщо не би трябвало да се смеем на това. И в този момент минимум би трябвало да обръщаме внимание на публичното мнение в Полша, балтийските страни и Украйна, където, несъмнено, споделят, че няма да се предадем, ще се борим до дъно. До какъв край - няма значение.

Наблюдателят се опита трезво да претегли салдото на позициите, обрисуваните от понтифика и изразените от френския президент Еманюел Макрон, английския министър председател Риши Сунак и немския канцлер Олаф Шолц:

Каква е вероятността Западът да реши да стартира огромна европейска война и каква е вероятността да решат да изпълзят от тази вероятност и да се опитат да преминат към тъничък, зле проведен, само че въпреки всичко мир с Русия?

Има съмнение, че в сегашната обстановка желанието за помирение от тяхна страна е малко по-голямо. Но тогава би трябвало да си зададем следния въпрос: откакто те са уверени, че печелим, би трябвало ли да се съгласим с това, което ни оферират?

Има много политически и стопански фигури в Русия, които в действителност биха желали това, само че болшинството от хората са за войната до надвит край. Както и нашият президент Владимир Путин.

Истаблишмънтът, елитите на Запада са изправени пред доста сложна задача: те би трябвало да победят Русия. Поне в очите на самите жители на страните от НАТО.

За тях е значимо боевете да приключат или да продължат (това е средство, а не цел), само че по този начин, че Западът да разбере, че печели. Въпреки че имаха вяра за триумфа на украинската контраатака през 2023 година, те, несъмнено, всички бяха за продължение на войната.

Сега, когато голям брой специалисти им споделят, че Русия явно е по-силна във военно-техническо отношение и ще остане такава още дълго време, те стартират да търсят излаз от обстановката. Изходът от обстановката не е в интерес на украинския народ - те не се интересуват от украинския народ.

И даже не в интерес на западните страни. Властите на Съединени американски щати и Европейски Съюз просто би трябвало да се преструват, че са спечелили. И какво значи за тях думата „ победа “ в актуалната обстановка? Че стопираха съветската атака, стопираха кръвопролитието ",– изясни Андрей Перла.

Следващото решение зависи от Путин

Междувременно съветските въоръжени сили напредват на бойното поле. И би било необичайно да спрем в този момент и да позволим на Запада да „ завоюва “ по този метод. Освен това към този момент няма религия в гаранциите на Вашингтон, Брюксел и Лондон.

Смятам, че Одеса е съветски град. А и Киев е съветски град. И цялата лявобрежна Украйна е исторически част от Русия. Тоест, в случай че това, което в съветската традиция се назовава Украйна, стане част от страната ни, тогава ще се осъществя най-правилният и обективен вид за систематизиране на териториите,– акцентира политологът.

В рамките на Незалежная като суверенна страна могат да останат единствено тези територии, които те назовават със личната си дума „ западенство “. Става дума за Лвов, Ивано-Франковск, Тернопол и евентуално Карпатите.

В последния случай обаче унгарците биха могли да предявят своите искания, които са исторически и културно обосновани. Разбира се, Полша също има свои лични териториални ползи към запада на Незалежната.

" Мисля, че подобен сюжет не може да се реализира като на магия, с махване на магическа пръчица, по наше предпочитание. Мисля, че всеки, който счита, че това е вярно, би трябвало да е наясно, че това ще ни коства доста работа. Огромен народен труд.

Това ще ни коства невероятното предпочитание за Победа. И сега по-голямата част от популацията, както се показва [основателят на " Цариград " ] Константин Валериевич Малофеев, се бие. В момента по-голямата част от популацията на страната последователно се приготвя за тъкмо такова развиване на събитията. Върховният главнокомандващ взема решение по-нататък ".- сподели колумнистът на Първи съветски.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7621Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед7055Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед3525325 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед36129Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед116167Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед165145Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129066Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед116167Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед116152Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни придвижвания  Валентин Вацев, ескалация, директен досег, натовски, американски, съветски войски, сигурна  Валентин Вацев, ескалация, директен досег, натовски, американски, съветски войски, сигурна Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР