Военноморските сили на Саудитска Арабия ще вземат участие в най-големите

...
Военноморските сили на Саудитска Арабия ще вземат участие в най-големите
Коментари Харесай

Саудитска Арабия ще участва в най-големите морски военни учения

Военноморските сили на Саудитска Арабия ще вземат присъединяване в най-големите интернационалните военноморски учения, които ще се организират под командването на Съединени американски щати, заяви Министерството на защитата на кралството, съобщи БГНЕС.
" Саудитският кралски флот ще взе участие в най-големите военноморски учения в света. Това са интернационалните учения, проведени от Централното командване на Съединени американски щати - IMX 19 на север от Персийския залив, в Оманския залив, в Арабско море, край крайбрежията на Джибути и в Акабският залив от 25 октомври до 15 ноември с присъединяване на 56 страни и шест интернационалните организации ", се споделя в известие на саудитското министерство на защитата.
Както означават в министерството, задачата на ученията е да се изработят отбрани против закани, които съставляват заплаха за свободата на корабоплаването.
Ученията ще се проведат след няколко офанзиви против саудитски танкери, станали тази есен в Оманския залив, за които Саудитска Арабия упрекна Иран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР