Военноморските сили на САЩ имат намерение да отстранят от изпълнение

...
Военноморските сили на САЩ имат намерение да отстранят от изпълнение
Коментари Харесай

Главнокомандващият на Седми американски флот вероятно ще бъде освободен

Военноморските сили на Съединени американски щати имат желание да отстранят от осъществяване на служебните отговорности командващия Седми флот на Съединени американски щати, заяви The Wall Street Journal, представен от БГНЕС.
Решението е взето след морски произшествия с присъединяване на американски военни кораби. При последния случай разрушителят " Джон Маккейн " (John S. McCain) се сблъска с танкер в региона на Малакския проток. Няколко други случая в региона на оперативната отговорност на Седми американски флот предшестваха този случай.
По сведения на вестника, вицеадмирал Окоин е трябвало да напусне независимо заради приключване на периода на службата, само че в тази ситуация командването на Военноморски сили го упреква за загубата на доверие. Съобщението ще бъде направено през днешния ден (23 август).
" Разрушителят " Джон Макейн " се сблъска на 21 август с комерсиалния съд " Елник Ем Си " (Alnic MC) при придвижване източно от Сингапур и Малакския проток ", оповестиха по-рано военните.
При предходен конфликт починаха седмина американски моряци.
Началникът на щаба на военноморските сили на Съединени американски щати адмирал Джон РИчардсън заповяда огромна инспекция на боеготовността на флота и дейностите му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР