Военният министър Красимир Каракачанов смята, че някой изкуствено създава напрежение

...
Военният министър Красимир Каракачанов смята, че някой изкуствено създава напрежение
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Някой изкуствено създава напрежение в „Граф Игнатиево”

Военният министър Красимир Каракачанов счита, че някой изкуствено основава напрежение с военните водачи в „ Граф Игнатиево”, които тази заран отхвърлиха да летят.

Тази заран стана ясно, че водачите в авиобазата стопират плануваните за през днешния ден образователни полети, тъй като всеобщо са докладвали, че се усещат психически непригодни да летят заради рисково малко полети и действителна заплаха от произшествия.

Ще схвана по-късно за обстановката в „ Граф Игнатиево”, сподели министърът на защитата в село Горни Дъбник, където взе участие в отбелязването на 140 години от боевете по тези места по време на Руско-турската война, съобщи БНР.

„ Може би някои напълно изкуствено основават тази обстановка. Аз съм споделил каква е моята упоритост – първо, поддръжка и рационализация на в този момент съществуваща техника, договаряния за закупуване на нов изтребител и споделям нов изтребител и съм го казвал доста пъти и се удивлявам, че не са ме чули”, разгласи министърът на защитата.

Каракачанов изрази удивление, че чак през днешния ден водачите в „ Граф Игнатиево” са разкрили, че има проблеми с авиацията.

„ И тези настоявания за нов изтребител – не зная кой им е споделил, че няма да има нови изтребители? Ще има. Това не са прахосмукачки, които можеш да отидеш да купиш в магазина – плащаш, вземаш и се качваш да караш”, разяснява още Каракачанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР