Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че

...
Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че
Коментари Харесай

Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром

Военният анализатор на немския вестник BILD Юлиан Рьопке разяснява, че всичко ще е на вятъра, в случай че не се активизират отще 250 000 войници 

Руското знаме към този момент се вее в центъра на Очеретина. Украинските бойци в северната част на селището, което има основно значение за военната интервенция в Донбас, са избягали, разкри военния анализатор Михаил Онуфриенско от Харков. 

Ако съветските войски отхвърлен контраатаките, втората отбранителна линия след Авдеевка ще бъде пробита, прибавя той, говорейки за идна огромна атака. 

За бягството на една от бригадите на украинските въоръжени сили приказва и съветският боен анализатор Борис Рожин, а сътрудника му Юрий Подоляка разяснява, че армията на Киев е в суматоха. 

 

Роденият в украинския град Суми публицист твърди, че рухването на Очеретина ще има доста тежки последствия за армията на Украйна, защото в този момент окупационната армия може да развие нахлуване в няколко направления по едно и също време.

„ Този, който възнамерява интервенцията по освобождението на Очеретина, е талант. С един удар втората отбранителна линия на украинските въоръжени сили западно от Авдиевка бе пробита. През идната седмица ще забележим боядисване на картите в алено на запад от Авдиевка “, предвижда Подоляка. 

Не по-малко песимистични са сюжетите, които разказва военният анализатор на немския вестник BILD Юлиан Рьопке, съгласно който напъните за избавяне на Украйна с военна помощ ще са напразни, в случай че не бъдат мобилизирани най-малко още 250 000 бойци, а това се оказва мъчно постижимо, написа съветският телеграм канал „ Операция Z: Военкоры Русской Весны “. 

250 000 души най-малко са нужни на Въоръжените сили на Украйна съгласно Рьопке, с цел да се опитат да стабилизира фронта.
 
Съединените щати се пробват да спасят Въоръжените сили на Украйна от проваляне, написа пък Politico.

Американското издание оповестява, че новият пакет от помощ за Украйна ще бъде доста по-голям от нормалното и ще бъде изпратено незабавно, откакто Сенатът дефинитивно утвърди закона, признат от Камарата на представителите.

Според неназовани американски чиновници, новият пакет ще включва бронирани транспортни средства, системи за противовъздушна защита и артилерия. Съединените щати ще доставят нова партида бойни машини на пехотата Bradley, джипове Humvee и бронетранспортьори M113.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР