Военните успехи на Русия по унищожението на американските системи HIMARS

...
Военните успехи на Русия по унищожението на американските системи HIMARS
Коментари Харесай

Чешка комедия с руски актьори. Русия унищожава успешно надуваеми HIMARS, доставени от Прага - Свят

Военните триумфи на Русия по заличаването на американските системи HIMARS в Украйна, които доближиха 250 % от действително полученото от Киев въоръжение откриха своето пояснение. Кремъл и представителят на съветската войска Игор Евгениевич Конашенков си записали като записали за унищожени надувните макети, точни копия на HIMARS, които ВСУ получили от Чехия, заяви изданието FirstPost, цитирайки репортаж в една от чешките малките екрани.

Czech TV: Czech???????? production of inflatable decoys HIMARS, which are delivered to Ukraine????????
(English subtitles added)
— Tarmo???????????????????????????????? NAFO???? (@TarmoFella)
Всички подозрения за изстинността на съветските изказвания се разсеяха и съветските триумфи бяха доказани, единствено че HIMARSI-те не били американски, а чешки, създадени в InflaTech Decoy. Загубите на украинската страна бяха доказани и със снимков материал, на който се виждат… спукани HIMARS. Чешка комедия, съветски артисти в основните функции, разясниха консуматори в обществените мрежи.

Шефът на InflaTech Decoy разгласи, че минимум 40 % от унищожените системи HIMARS, докладвани като сполучливо изумени от руснаците, са били примамки, създадени от компанията. Според него месечно компанията прави 35 надуаеми реактивни системи за залпов огън.

Руската войска е нанесла и големи вреди на ВСУ, защото по публични данни всеки един погубен HIMARS Made in Czech Republik коства 20 хиляди $.

Използването на макетите не е нещо ново, а съгласно репортаж на една от чешките телевизии те сполучливо подлъгват съперника и по този начин, макети за 20 хиляди $ избавят въоръжение за милиони. Като по едно и също време разкриват огневите позиции на съперника, които по-късно могат да бъдат атакувани с същински HIMARS. Руснаците също употребяват този способ и даже имат " специфични надувни елементи ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР