Военна зона“, Влизането строго забранено“, Снимането забранено“. Това са само

...
Военна зона“, Влизането строго забранено“, Снимането забранено“. Това са само
Коментари Харесай

Битката за контрола на Черно море става все по-ожесточена и видима, но България липсва в нея

„ Военна зона “, „ Влизането строго неразрешено “, „ Снимането неразрешено “. Това са единствено част от надписите пред големите военни обекти на румънска земя, които стартират безусловно от границата с България, съобщи специфичният делегат на организация БГНЕС.

Първото съществено военноморско наличие се вижда на единствено няколко километра от Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак-Вама веке. Десетина фрегати от двете страни на моста и голям боен транспортен съд са част от непрекъснатото наличие във Вама веке, което на румънски значи Старата митница. Районът е наобиколен от голяма военна зона, която се охранява и се следи от въоръжени офицери.

Битката за контрола на Черно море става все по-ожесточена и забележима. Бъдещето му напълно зависи от ориста на войната в Украйна. Сваленият американски дрон за наблюдаване покрай Крим от страна на съветски изтребил при започване на този месец единствено удостоверява голямото напрежение, само че и смисъла на Черно море. Битката сред Турция и Русия за надзор на Черно море е също яростна и няма да спре скоро.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР