Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ обяви, че във връзка с

...
Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ обяви, че във връзка с
Коментари Харесай

Частично прекъсване на водоподаването в Сливен

Водоснабдяване и Канализация - Сливен “ разгласи, че по отношение на създаване на водопроводен клон I ср. з. по бул. „ Братя Миладинови “ и връзка с водопроводи към ул. „ Ниш “ Централна градска част и на юг към вътрешно квартална мрежа, ще бъде спряно водоподаването през днешния ден до 20:00 ч. в следните региони:

- ЦГЧ – по бул. „ Цар Освободител “ и южно от него, Руски квартал, кв. „ Дружба “, кв. „ Младост “, кв. „ Стоян Заимов “ и Вилна зона.

При зародили непредвидени обстановки, които постановат удължение периода на работните действия повече от 12 часа, ВиК Сливен ще обезпечи различно водоснабдяване на засегнатия регион.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, жителите могат да се свържат с ВиК оператор на безвъзмезден народен телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са по отношение на осъществяването на план „ Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент поданици, попадащи в обсега на обособената територия на „ Водоснабдяване и Канализация - Сливен “ ООД “, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура “, финансиран от Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз посредством Кохезионен фонд.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР