Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ съобщи, че във връзка с

...
Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ съобщи, че във връзка с
Коментари Харесай

Час от Сливен остава без вода и днес

„ Водоснабдяване и Канализация – Сливен “ заяви, че по отношение на създаване на водопроводен клон I ср. з. по бул. „ Братя Миладинови “ и връзка с водопроводи към Централна градска част, ще бъде спряно водоподаването на 04.09.2023 година понеделник:

– За бул. „ Братя Миладинови “ ЦГЧ от междинна Зона от водоснабдителната мрежа на гр. Сливен от 09:00 ч. до 18:00 ч.

Заради създаване на водопроводен клон I ср. з. по бул. „ Братя Миладинови “ и връзка с водопроводи към Централна градска част, на 05.09.2023 година вторник:

– За сектора от кръстовището на бул. „ Братя Миладинови “ с бул. „ Хаджи Димитър “ до кръстовището на бул. „ Хаджи Димитър “ с ул. „ Радой Ралин “, ще бъде спряно водоподаването от 09:00 ч. до 16:00 ч.;

– За кв. „ Даме Груев “, кв. „ Надежда “ и част от Индустриална зона, водоподаването ще бъде с по-ниско налягане от 9:00 ч. до 16:00 ч.

При зародили непредвидени обстановки, които постановат удължение периода на работните действия повече от 12 часа, ВиК Сливен ще обезпечи различно водоснабдяване на засегнатия регион.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, жителите могат да се свържат с ВиК оператор на безвъзмезден народен телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са по отношение на осъществяването на план „ Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент поданици, попадащи в обсега на обособената територия на „ Водоснабдяване и Канализация – Сливен “ ООД “, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура “, финансиран от Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз посредством Кохезионен фонд.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР