Водопроводчикът от Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина, САЩ, Тейлър Робъртсън се отказа

...
Водопроводчикът от Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина, САЩ, Тейлър Робъртсън се отказа
Коментари Харесай

Мъж спря алкохола и газираното и свали 69 кг

Водопроводчикът от Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина, Съединени американски щати, Тейлър Робъртсън се отхвърли от газираните питиета и показа своя опит, написа Daily Star.

27-годишният мъж показа, че всеки ден употребявал алкохол и изпивал 12 кутии от обичаната си газирана напитка, с цел да се отърве от махмурлука. В същото време водопроводчикът се хранел на обяд и вечеря в заведения за хранене за бързо хранене. Така Робъртсън достигнал тегло от 146 кг, което довело до чести спирания на дишането по време на сън. Той се уплашил, че ще почине от липса на О2 през нощта и че годеницата му може да се раздели с него, тъй като под въздействието на алкохолна той се срещал с други девойки в питейни заведения.

Робъртсън решил да промени живота си. Според американеца той е свалил 69 кг за девет месеца, отказвайки се от алкохола и газираните питиета.

„ Започнах да хапвам един път дневно “, сподели той, отбелязвайки, че първоначално е ял единствено китайска храна. След известно време той осъзнал, че това не е доста потребно за тялото, и стартира да готви ястия вкъщи - да вземем за пример пиле с ориз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР