ВодолейМесеците януари и февруари ще бъдат благоприятно време за развитие

...
ВодолейМесеците януари и февруари ще бъдат благоприятно време за развитие
Коментари Харесай

ВОДОЛЕЙ - Годишен Хороскоп 2022

Водолей

Месеците януари и февруари ще бъдат удобно време за развиване на положителни връзки с другите, изключително с новите, само че се предлага да бъдете внимателни с тези връзки. Любовният живот на Водолея ще се усъвършенства през месец февруари спрямо предходните месеци и това е времето, когато ще се сближавате един с различен.

През месеците март и април от вас се изисква да обърнете внимание на здравето си. През месеците юни и юли не се стресирайте прекомерно и се пробвайте да контролирате нервите си. Ще има интервал, в който бихте желали да промените работата си, защото актуалната позиция може да не ви е доста удовлетворяваща, само че се предлага да запазите търпението и да си потърсите някаква работа на свободна процедура, която може да ви помогне малко с спомагателни пари.



Любов и Семейство: Любовният ви хороскоп не вещае високи равнища през 2022 година. Това може да се дължи на грубото държание на колегата ви. Но се предлага да не се чувствате съкрушени, защото през месец април ще положите старания да го разберете по-добре, до момента в който сте по отношение на колегата си и ще му помогнете да остане вежлив и гальовен (независимо дали е той или тя). Проблемите, с които може да се сблъскате при започване на годината във вашата любовна връзка, може да се дължат на проблеми със съвместимостта, затова се пробвайте да ги разберете и разрешите. Краят на годината ще бъде изцяло благополучен, което ще направи връзката ви по-здрава и по-добра.

Семейните Водолеи ще получат междинни резултати, защото тази година може да няма огромни обилни промени в фамилния ви живот. През първото тримесечие на годината може да се наложи да се сблъскате с някои трудности в фамилията и може да има разногласия, които ще усилят психическото ви напрежение. Ето за какво през първата половина на годината ви поучавам да запазите самообладание и да оставите нещата да си вървят, такива каквито са. През втората половина на годината ще имате късмет да подобрите нещата в фамилията си. Последното тримесечие на годината ще бъде доста положително за фамилния ви живот и ще намерите поддръжка от половинката си.

Финанси, Бизнес и Кариера: Относно финансовият бранш Водолеите ще имат положително финансово положение през 2022 година Тъй като приходите ще бъдат положителни, а разноските също ще бъдат съвсем същите. Тази година може да не съумеете да спестите толкоз, колкото и да го желаете, само че тази година може да си купите парцел. Социалните и фамилни събития също ще изискват огромни разноски от вас.

Поради скоростта на Меркурий вашия бизнес ще се усили. В средата на годината, от април до юли, може да има някакви трудности, от което следва да бъдете изключително деликатни, защото ще би трябвало да работите повече, с цел да се възползвате от всяка една нова опция. Препоръчително е да инвестирате парите си в предприятия, свързани с машини или работилници. Може да има проблеми в бизнеса през втората половина на годината. Ако инвестирате в плана си и подписвате нови покупко-продажби, е рационално да го извършите през първата половина на 2022 година.

През 2022 година, може да се сблъскат с някои провокации и някои възходи и падения в професионален проект. Водолеите, които работят в държавните браншове, може да получат неприятни новини и евентуално ще се наложи да запазите успокоение, с цел да се справите с самообладание в сходни обстановки, когато нещата се объркат или стане мъчно. Препоръчително е да не влизате в разногласия или спорове с ръководителите, защото може да се отрази доста отрицателно въздействие върху професионалния ви живот. Препоръчително е да поддържате положителни връзки с вашите сътрудници. Хората, които сега са безработни, ще получат добра работа тази година.

Щастливите цифри за Водолей през 2022 година са 8 и 11, които ще направляват с вибрациите си Сатурн.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР