Водолеите са цветни личности с многопластов характер. Авантюристи по природа,

...
Водолеите са цветни личности с многопластов характер. Авантюристи по природа,
Коментари Харесай

Пъстрата природа на зодия Водолей

Водолеите са цветни персони с многопластов темперамент. Авантюристи по природа, те самоуверено вървят в посока към непознатото и прегръщат всяка нова опция, която животът им сервира.

Водолей е единадесетият знак в зодиака. Противно на името си, Водолеят не е воден, а въздушен имобилен знак. Управлява се от планетите Уран и Сатурн.

Представителите на зодия Водолей са еклектични и пъстри персони, имат ексцентричен метод, изобретателни са и са доста новаторски.

Типични черти за характера на зодия Водолей
Водолеят има афинитет към новото и непознатото . Често ще чуете да го дефинират като необикновен, рискован и авангарден.

Представителите на постоянно са с взор, насочен в бъдещето . Гледат на новото като на опция да се развият и да изпитат качествата си.

Любопитно, Водолеят се изобразява като човек, който държи съд с вода, която се излива. Замисляли ли сте се в миналото за символиката? Това деяние съставлява отмиването на всичко остаряло, филтриране, с цел да пристигна новото. Често Водолеят гледа напред, към бъдещето, с очакване и вяра.

 водолей

Планетите, които ръководят зодия Водолей, са Уран и Сатурн. Чудесен образец за това по какъв начин осъзнава предишното, с цел да посрещне с отворени прегръдки бъдещето. Водолеите са хора, постоянно изпълнени с хрумвания, подготвени да поемат напред към незнайното.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР