Пълнолунието в Скорпион дава възможност за дълбок размисъл и освобождаване

...
Пълнолунието в Скорпион дава възможност за дълбок размисъл и освобождаване
Коментари Харесай

3 ритуала за предстоящото пълнолуние в Скорпион

Пълнолунието в Скорпион дава опция за бездънен размисъл и освобождение от всичко излишно. Все още ретроградната фаза на Меркурий ще поддържа напъните ви да се вгледате във вътрешността.

Вече публично е сезонът на Телеца, само че с идното пълнолуние в Скорпион, фокусът ще бъде ориентиран точно към тази сила. То ще се случи през нощта на 23 против 24 април , което значи, че тъкмо тогава ще е неговият пик. Енергията на пълнолунието обаче може да бъде усетена няколко дни преди и няколко дни след точната съпротива сред Слънцето и Луната. Така че, в случай че желаете да се възползвате от това събитие, може да употребявате ранните часове на 24.04., изпълнявайки един или повече ритуали.

По време на пълнолунието в Скорпион Луната ще направи сложен аспект към шефа му – Плутон, който сега се намира във Водолей. Това може да докара до излизане нескрито на скрити истини или пък духовно събуждане. А може и да се изправите против нещо, което до този миг не сте желали. Опитайте се да се свържете с по-дълбоките си страсти, само че не забравяйте и да си дадете отмора – едно от присъщите неща за Телец.
3 ритуала за идното пълнолуние в Скорпион:   Ритуален душ/вана
В взаимозависимост от това дали разполагате с налична ваша или не, може да се отдадете на ритуално къпане. Имайки поради, че пълнолунието е във воден знак, водата е нещо, което сигурно ще ви помогне. Ако имате вана, прибавете малко британска сол и някое от обичаните си етерични масла (например иланг иланг или сандалово дърво).

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР