Водолази извадиха телата на двама строителни работници, загинали при ,

...
Водолази извадиха телата на двама строителни работници, загинали при ,
Коментари Харесай

Водолази извадиха две тела след трагедията в Балтимор

Водолази извадиха телата на двама строителни служащи , починали при, до момента в който в сряда проверяващите разкриха, че от пробитите контейнери на заседналия транспортен съд изтича рисков материал, заяви АП.

Откритите жертви бяха разпознати като Алехандро Ернандес Фуентес, на 35 година, от Балтимор, и Дорлиан Рониал Кастийо Кабрера, на 26 година, от Дъндолк, щата Мичиган.

Другите жертви, разпознати в сряда, са Майнор Суазо Сандовал, на 38 година, от Хондурас, и Мигел Луна, от Ел Салвадор, който е татко на три деца.

Имената на останалите две жертви не са оповестени .

Щатските и федералните законодатели побързаха да стартират възобновяване от бедствието , което сковава пристанището в Балтимор.

Спасителните екипи откриха жертвите малко преди 10 ч. сутринта, заклещени в червен пикап на към 25 фута вода в река Патапско покрай средата на дистанцията сред останките на моста " Франсис Скот Ки ", съобщи на конференция секретарят на полицията на щата Мериленд Роланд Л. Бътлър младши.

Условията бяха подли за водолазите, по тази причина Бътлър съобщи, че те преустановяват издирването на телата на други четирима строителни служащи..

Смята се, че служащите са единствените жертви при злополуката .
 Преустановиха търсенето на оживели след случая в Балтимор
Преустановиха търсенето на оживели след случая в Балтимор

Шест за жертвите

Бътлър съобщи, че са разкрили ужасяваща сцена под вълните - други транспортни средства, които са били в капан и в които евентуално са се намирали другите жертви.

" Въз основа на сонарното сканиране твърдо имаме вяра, че транспортните средства са затворени в надстройката и бетона, които трагично видяхме да рухват ", сподели Бътлър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР