Водолази издирват 12-годишния Александър от сутринта в езерата в пернишкия

...
Водолази издирват 12-годишния Александър от сутринта в езерата в пернишкия
Коментари Харесай

Водолази претърсиха водоеми край Перник заради Сашко

Водолази търсят 12-годишния Александър от сутринта в езерата в пернишкия квартал " Калкас ", от който няма диря трето денонощие, съобщи съобщи за Българска телеграфна агенция кметът на региона Надка Павлова.

Те към този момент претърсиха водоемите в пернишкия квартал " Калкас " и не откриха нищо.

И през днешния ден в издирването взе участие и хеликоптер на Гранична полиция, планински спасители, полиция и жандармерия. Вертолетът излетя по-късно поради мъглата.

Вече се работи по всички версии за изгубването на момчето, оповестиха импровизирано източници на Dir.bg. По данни на кмета на Перник към 40 са получените до този миг сигнали, че детето е видяно някъде из града, само че всички те са се оказали погрешни. Прегледани са и голям брой видеозаписи от чиновници на Министерство на вътрешните работи и общината, за момента без резултат.Последният от тях бе публикуван в обществените мрежи към обяд в понеделник. На фрагментите се виждаше момче на метростанция " Сердика " в София със сходни тъмни облекла, само че от полицията бяха безапелационни, че не става дума за изчезналия Сашко.

 

Александър изчезна на 11 ноември следобяд при разходка в пернишката планина Голо бърдо. Оттогава издирването му не е спирало. В него са включени всички чиновници от пернишката дирекция, пожарникари, представители на Столична дирекция на вътрешните работи, жандармерия, Столичната община, планински спасители и хиляди доброволци. Дронове с термокамери не престават да работят на терен, както и планински спасители с кучета и хеликоптер.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР