Водещото приложение за разговори – Viber, постоянно ни изненадва с

...
Водещото приложение за разговори – Viber, постоянно ни изненадва с
Коментари Харесай

5 функционалности на Viber, за които може би не знаете

Водещото приложение за диалози – Viber, непрекъснато ни изненадва с забавни и потребни решения. Събрахме някои от най-актуалните функционалности, които може да сте пропуснали, само че евентуално ще заобичате от пръв взор.

Аудио и видео диалози в група

COVID-19 сложи всички във физическа изолираност, което ни накара все по-силно да търсим обществен контакт с тези, които обичаме. В дните след рухването на ограниченията за доста хора общуването онлайн е всекидневна нужда, която им оказва помощ да провеждат живота си в новата нормалност. Това даде мотив на Viber неотдавна да усили броя участници в груповите аудио позвънявания - от 10 на 20 индивида. Вече са факт и дълго чаканите групови видео позвънявания с до 20 участници. Тази функционалност е налична и в България, а броят на потребителите в група се чака непрекъснато да пораства.

Viber за десктоп

Освен за мобилен телефон, Viber е разполагаем и за лаптоп/настолен компютър. Версията за десктоп има идентични функционалности за чат и диалози в група – аудио и видео. При предпочитание наличието може да бъде синхронизирано за всички устройства. Десктоп версията може да се смъкна гратис за Windows и Mac. Много е комфортна за диалози с сътрудниците, присъединяване в профилирани класове, даже и за онлайн образования.

Създаване на стикер пакети

Понякога е мъчно да изразиш страстите си единствено с думи, по тази причина стикерите в тези моменти са най-хубавото решение. Във Viber, всеки консуматор може да сътвори собствен неповторим стикер пакет изцяло гратис, избирайки форма на стикера, спомагателни детайли, емотиконки или други стикери. В един стикер пакет може да има до 24 стикера. Много скоро с изключение на за Android, тази функционалност ще е налична и за iOS.

Изчезващи известия

Една от предстоящите нови функционалности на Viber са изчезващите известия. Много скоро потребителите ще могат да задават таймер на известията за съответен интервал, след който автоматизирано те да се изтриват. Отброяването до заличаване стартира сега, в който получателят на известието го види. Преди, тази функционалност беше налична единствено за тайните чатове, само че скоро ще е налична и за общоприетите чатове.

Моите бележки

Viber към този момент има и доста потребна функционалност за всекидневните задания – „ Моите бележки ”, в които да записваме значимите точки за деня. В новата чат секция елементарно могат да се вкарват бележки, да се маркират като завършени или да се препращат. Това важи за текстове, фотоси, видеа, линкове и други Решението е налично както за телефон, по този начин и за десктоп, защото бележките се синхронизират на всички устройства. Никога повече не забравяй за листата с покупки, дилемите в офиса или багажа за почивката - на една ръка разстояние.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР