Водещият здравен експерт в Съединените щати обяви, че антивирусното лекарство

...
Водещият здравен експерт в Съединените щати обяви, че антивирусното лекарство
Коментари Харесай

Пробив! Лекарство ускорява с 31% възстановяването от Covid-19

Водещият здравен специалист в Съединените щати разгласи, че антивирусното лекарство Ремдесивир е дейно при пациенти с затруднения в резултат на Covid-19.

Директорът на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания Антъни Фаучи се базира на огромно проучване, обхванало 1 063 пациенти. Част от тях са получавали плацебо, което е разрешило на откривателите да открият резултата от медикамента върху останалите пациенти:

" Данните демонстрират, че Ремдесивир има ясно изразен, важен положителен резултат, който се показва в съкращаване на времето за възобновяване. Това е от огромно значение! Времето за възобновяване на пациентите с ремдесивир е 11 дни, съпоставено с 15 дни. "

Според американския специалист Ремдесивир може да се окаже основа за основаване на още по-ефективен лек против Covid-19: " Въпреки че 31% с усъвършенстване не е като 100 %, те са показателни за нещо доста значимо. Това потвърждава, че този вирус може да бъде блокиран с лекарство. "

По-рано в сряда списание " Лансет " популяризира резултатите от тест на Ремдесивир при 237 пациенти в Ухан. Това проучване не сподели положителен резултат от лекарството. Антъни Фаучи посочи, че това изследване " не е съответно ", само че призна, че изводите за резултата от ремдесивир не са дефинитивни и предстоят още изследвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР