Водещият политик от немската партия Зелените Фолкер Бек се омъжи

...
Водещият политик от немската партия Зелените Фолкер Бек се омъжи
Коментари Харесай

Германски политик се ожени за български гей

Водещият политик от немската партия " Зелените " Фолкер Бек се омъжи за своя сътрудник от български генезис Адриан Петков в Берлин, съобщи в. " Тагесшпигел ". 56-годишният народен представител и представител по въпросите на вътрешната политика на парламентарната секта сподели " да " на родения в немската столица проектант Петков, който до този миг странеше от публично внимание, написа " Телеграф ".

Двамата са дружно от юли. Още през лятото те записаха партньорската си връзка, а неделното встъпване в брак бе нейният юридически и алегоричен свършек.

На фотосесията от събитието от събитието в берлинската община Кройцберг те са с публични сини костюми и черпят гостите с шампанско и торти, а в близост летят балони с надписи " обич ". " Онова, за което се борихме 28 години, стана действителност. ", съобщи Бек по пътя към церемонията.

Фолкер Бек се бори за узаконяването на гей браковете към този момент над четвърт век. В неделя той отпразнува с изключение на сватбата и своя политически успех.

" Влизането в действие на закона за нас не трансформира кой знае какво, тъй като няма да осиновяваме дете, само че това е доста алегорично: в този момент ние към този момент сме двойка като другите ", сподели пред кметството в квартал Шьонеберг ухилен и с чаша шампанско в ръка 59-годишният Карл Крайле.

Според публични данни в Германия са регистрирани близо 100 000 еднополови двойки, от които половината живеят от дълго време на фамилни начела без формален брак.

тагове немски политик гей
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР