Водещият на Fox News Джеси Уотърс осмива предложения законопроект за

...
Водещият на Fox News Джеси Уотърс осмива предложения законопроект за
Коментари Харесай

ДЖЕСИ УОТЪРС: Байдън може да затвори границата утре

Водещият на Fox News Джеси Уотърс осмива оферти законопроект за границата и приканва президента Байдън да затвори границата, до момента в който мигрантите се изливат в Съединените щати  на ". "

ДЖЕСИ УОТЪРС: Байдън... може да затвори на следващия ден. Той не се нуждае от Конгреса, с цел да му даде спомагателна власт. Всички президенти имат властта от 1952 година насам. Дял 8, раздел 12 от кодекса на Съединени американски щати. Мразя да го прочета, само че ще го прочета: „ Когато президентът откри, че влизането на чужденци в Съединените щати би било в ущърб на ползите на Съединените щати, той може посредством разгласа и за такива интервали, каквито сметне за нужни, да спре влизането на всички чужденци или всевъзможни ограничавания, които той може да сметне за подобаващи. "

 

И по този начин, президентът, който има властта да, споделя, че се нуждае от 120 милиарда $, с цел да можем да затворим границата? Но архитектът на законопроекта споделя, че границата в никакъв случай не се затваря? Сега разбирате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР