Водещият и шоумен Слави Трифонов публикува интересен пост в социалната

...
Водещият и шоумен Слави Трифонов публикува интересен пост в социалната
Коментари Харесай

Слави Трифонов с интересен пост за сцената на Пловдив

Водещият и шоумен Слави Трифонов разгласява забавен пост в обществената мрежа "Фейсбук ". Коментарът е по отношение на сцената, на която бе направено откриването на „ Пловдив - европейска столица на културата “ и средствата изразходвани по нея.

Ето и цялата обява, без редакторска интервенция:

„ Гледах откриването на “Пловдив - европейска столица на културата” и си крещя: "Нещо не е наред ". Да оставим настрани това, че феновете се сбиха за одеяла, че кукерите бяха кукери на половина, а долу бяха обути с маратонки, че Теодосий Спасов свиреше на фона на някакъв кашон, че българският еврокомисар Мария Габриел говореше някакви нелепости, че пловдивският кмет Тотев говореше още по-големи нелепости.. И си крещя – кое не е наред?! И внезапно чатнах – сцената. Аз тази сцена я познавам. Аз съм я наемал, когато правихме концерт на стадион “Васил Левски”.

Правихме го на същата тази сцена. Верно, беше издигната хоризонтално, само че това са плоскости, които могат да бъдат подредени нагоре или встрани. Затова се изненадах, когато в БТВ Новините оповестиха, че сцената за откриването коства 2 милиона лв.. 2 милиона лв.. А аз наех същата тази сцена, от същата немска компания и тя, дружно с осветлението, видеостените, озвучаването и електрогенераторите, струваше 681 хиляди лв.. Същата сцена, от същите хора, аз я взех за 681 хиляди лв.. А държавните служители са дали 2 милиона. Искате ли да се сетите къде е отишла разликата от близо милион и половина лв.?

И за доказателство аз незабавно мога да извадя фактурите, с които платих същата тази сцена, от същата тази немска компания. Искам и европейските културни общинари от Пловдив да извадят фактурите и да покажат защо тъкмо са платили 2 милиона наши пари “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР