Водещите телевизионни отличия ще бъдат раздадени на 22 септември, като

...
Водещите телевизионни отличия ще бъдат раздадени на 22 септември, като
Коментари Харесай

Защо и наградите Еми останаха без водещ тази година?

Водещите телевизионни оценки ще бъдат раздадени на 22 септември, като церемонията ще е без водещ, съобщи публично изпълнителният шеф на Fox Entertainment Чарли Колиър. ”Имахме няколко имена в листата, само че взехме решение да се концентрираме върху сериалите, които завършват. И би било по-разумно да им отдадем дължимото в същото време ”, разяснява Колиър. 

Тази година церемонията по връчването на премиите " Оскар "   също премина без водещ, откакто комикът Кевин Харт се отхвърли в последния миг, провокиран от появилите се в обществените мрежи рецензии по негов адрес поради хомофобските му смешки преди години, а Академията по този начин и не съумя да откри подобаващ заместител. Сега и Fox Entertainment обявиха, че връчването на статуетките " Еми " ще е без водещ, а претекстовете им звучат повече от безапелационно.

Големите имена, които победиха със сериалите , " Теория за Големия гърмеж " и политическата комедия " Вице " ще имат към 15 – 30 минути повече по време на тържествената гала, защото това е и времето, нужно на възможния водещ за встъпителните думи и репликите по време на събитието. 

Тази година номинирани за " Еми " са редица английски артисти и продукции, като измежду любимците е вторият сезон на Fleabag и звездата на сериала Фийби Уолър-Бридж – с цели 11 номинации. Оценени са и Кит Харингтън с ролята му в " Игра на тронове ", като паметният сериал има общо 32 номинации. Ричард Маден е номиниран за " Бодигард ", а Джоди Комър за " Убивайки Ийв ". 

С водещ или без, церемонията по връчване на премиите " Еми " в края на септември в действителност се обрисува вълнуваща. Нямам самообладание да видя кой от обичаните ми сериали (а те не са малко през миналата година) ще бъде оценен от журито. 

 
Ето и филмовия откъс на новия сезон на " Короната "!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР