Водещи експерти по кардиология говорят за заблудите, заради които повишеното

...
Водещи експерти по кардиология говорят за заблудите, заради които повишеното
Коментари Харесай

Кардиолози посочиха фаталните грешки, които допускат хипертониците

Водещи специалисти по кардиология приказват за заблудите, поради които нарасналото кръвно налягане и при мъжете, и при дамите може да се повиши още повече и да докара до съществени затруднения като инфаркт и малоумие да вземем за пример, написа в. ДОКТОР в новия си брой, който към този момент е на пазара.

Климатичните съмнения и изменчивото време оказват въздействие върху положението на хипертониците. Въпреки че учените от дълго време опровергаха мита за метеочувствителността, кардиолозите означават, че когато кръвоносните съдове са към този момент повредени, а нервите разтърсени (както е при множеството от нас), климатичните съмнения постоянно не минават безследно.

И тъй като не си вършим труда при всяко сърцетуптене и припадък на главоболие да вървим при лекаря, ние просто влизаме в интернет. А там е цялостно с потребни препоръки при положение на проблеми с кръвното налягане.

Голяма част от тези “съвети” са безусловно неправилни и кардиолозите с цялостно съображение се възмущават. Затова и ние се причисляваме към тях, с цел да си дадете сметка какво никога не би трябвало да предприемате.

Масажът, физиотерапията и СПА-процедурите могат да провокират припадък на стенокардия при хипертониците!

Защо масажите, нагревките и топлите вани крият смъртна заплаха за хипертониците и кои са най-опасните стойности на високото кръвно четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР