Водещата на сутрешния блок Ново утро на сръбската телевизия Pink

...
Водещата на сутрешния блок Ново утро на сръбската телевизия Pink
Коментари Харесай

След 21 операции, 3 пъти в кома и откъсната ръка ТВ водеща се върна на екран

Водещата на утринния блок " Ново утро " на сръбската телевизия Pink Деа Джурджевич се върна на екран след 21 интервенции, три пъти в кома и откъсната ръка. Историята й споделя Кристина Газиева по Би Ти Ви. 

Животът й се трансформира на 7 февруари 2019 година. Тя би трябвало да стигне рано за утринния блок в студено зимно време, хлъзгави улици и мрачевина. На червен светофар колата й е ударена откъм гърба. Докато се обажда в малкия екран, че би трябвало да изчака да опишат вредите, червен рейс връхлита върху нея. 

В него се врязва втори рейс и кола. Повличат Деа в продължение на 7 метра. Тя е цялата в кръв. Ръката й е откъсната. Обажда се на приятеля си - престъпен кореспондент, който отива да я я види, а след това се връща, с цел да отрази случая.

След скенер се оказва, че тя има контузии на белите дробове и сърцето. Краката й са парализирани поради наранени нерви на гръбначния дирек. И ръката й беше откъсната от над лакътя.

По информация на лекаря й, който я оперира, единствено един на милион души могат да преживеят подобен случай. Тя прекарва към 3 месеца в интензивното без право на гости. Според експертите са й нужни 12 месеца, само че тя се възвръща за 6 и се връща на работа в обичаната си телевизия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР