Водещата на предаването Лице в лице“ по бТВ Цветанка Ризова

...
Водещата на предаването Лице в лице“ по бТВ Цветанка Ризова
Коментари Харесай

Цветанка Ризова гази правилата на пътя?

Водещата на предаването " Лице в лице “ по бТВ Цветанка Ризова провокира яростта на поданици на столичния квартал " Лозенец “, които я попиляха в групата на квартала във Facebook. Според консуматори на обществената мрежа журналистката постоянно гази разпоредбите на пътя с мощния си джип " Фолксваген Тигуан “.

За последната издънка на водещата алармира Теодора Тодорова, която пусна фотография на Ризова като доказателство за нарушаването й.

" Ето по този начин паркира една обществена персона – Цветанка Ризова, тъй като видиш ли нямало къде да паркира, та запушва два входа – на под земята гараж и на надземни. Бариерата на надземните я бях вдигнала, че излизам. Явно малко им заплащат – 1,50 за зелена зона е скъпа работа или им закърняват крайниците от стоене, та 20 метра да минат са доста “, написа разярена дамата, която има малко внуче.

Други консуматори в мрежата признават в мненията под обявата, чен а водещата не й е за първи път да не съблюдава законите на пътя. Дори преди няколко години я снимат да кара в насрещното на еднопосочна улица, а тя напълно умерено обяснила, че това не било огромен проблем.

Младата майка Нина Николова пък алармира, че Ризова през май месец щяла да я отнесе с двете й деца, до момента в който пресичали на столичната улица " Милин камък “, тъй като карала, говорейки по телефона в ръката си, пише  " Галерия “.

" Изобщо не спря. Толкова бързо караше, че за към три минути беше съумяла през " Смирненски “ да обърне и пред 35-то качи мъж в колата си. Тогава я стопирах да я запитвам за какво не понижи даже в случай, че отдалече имаше видимост, че прекосявам с две дребни деца. Каза, че не ни е била видяла. Не се и удивлявам, кара с телефон в ръката. Дори не се извини простакесата. А какъв брой пъти съм й виждала колата оставена на средата на ул. " Добри Войников “, няма да разясня “, написа ядосана дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР