Водещата на Новините на NOVA Ани Салич получи отличие в

...
Водещата на Новините на NOVA Ани Салич получи отличие в
Коментари Харесай

Наградиха Ани Салич

Водещата на Новините на NOVA Ани Салич получи отличие в категория „ Медии” на тазгодишните награди на списание и клуб „ Business lady”. Наградата се дава за висок професионализъм и сполучлива реализация на дамите в публичния живот, бизнеса и медиите.

„ Благодаря за оценката на “Business lady”. Аз съм от тези дами, които са получили късмет от ориста да бъдат себе си в по-голямата част от професионалния си живот. Можех да се изучавам от най-хубавите и да имам шанса да пребивавам в доста бурни и забавни времена. Ние дамите можем доста, едновременно и то сполучливо.

Безброй са положителните български учени, лекари, писатели, изобретатели и то дами. Да не забравяме, че историята ни също помни доста от тях. Това са българките – те са умни, красиви и мощни “, разяснява Ани Салич.

На формалната гала през вчерашния ден бяха наградени и дами на мениджърски позиции в компании от водещи браншове.

Ани Салич е едно от емблематичните лица на Новините на NOVA и дружно с Ники Дойнов са най-опитната екранна новинарска двойка в българския ефирен ефир.

Тя стартира кариерата си в NOVA през 1995 година като кореспондент и водещ на публицистичното предаване „ В сърцето на София”. От първите си стъпки в телевизионната публицистика до през днешния ден съумява да се утвърди като една от най-популярните и обичани телевизионни водещи.
Водещата обичайно се свързва с голям брой благотворителни дела.

Тя е дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ от 2007 година С присъединението си към NOVA става лице и на обществената самодейност Game Changers – ПРОМЯНАТА, която се реализира от фондация Reach for Changе с медийното партньорство на NOVA. Автор е на редица материали и документални филми, ориентирани към проблемите на децата в риск.

Ани Салич е притежател на доста награди както поради работата си като публицист, по този начин и поради обществено виновната си ангажираност. Награда на Фондация "Искам бебе ", както и почетен знак от президента Росен Плевнелиев за принос в отбрана на децата на България са част от дългия лист с оценки и самопризнания.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР