Водещата на Fox News Лора Инграхам разкритикува президента Джо Байдън

...
Водещата на Fox News Лора Инграхам разкритикува президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Одобрението към администрацията на Джо Байдън се срива

Водещата на Fox News Лора Инграхам разкритикува президента Джо Байдън като „ незабележим президент “ за неговите дейности с изтеглянето на военните от Афганистан.

„ Към днешна дата имаме към 3500 военнослужещи, пренасочени в Афганистан, стотици хиляди хора, които се пробват да излязат, Китай е подготвен да се възползва от обстановката, американската граница е обсадена от инфектирани с COVID-19 мигранти, а ние нямаме автентичен настоящ президент ", сподели тя. „ Вчера Джо Байдън се върна във Вашингтон от Кемп Дейвид, чете към 19 минути, след което нямаше заложени въпроси и се изпари от трибуната. О, и след това той се върна в Кемп Дейвид``, добави тя.

Водещата на Fox News сложи въпроса по какъв начин президентът може да бъде под „ заблудата “, че Афганистан е постоянна страна, като сподели: „ Мислех, че Байдън и неговият екип са гурута на външната политика, които могат изцяло да накарат други страни да оказват помощ на Съединени американски щати. Мислех, че имат проект. Според тях опитът е основен. Байдън ще успокои нещата след Тръмп и ще ни върне към естествения ред на нещата ".

Инграхам назова хаоса в Афганистан „ едно от най -унизителните провали “ в историята на Съединени американски щати. „ Не би трябвало ли Байдън да приказва с всички и да се пробва да ги увери, че в действителност знае какво прави? “, попита тя. 

Инграхам прикани законодателите да държат президента виновен: „ Демократите и републиканците би трябвало да изискат от Байдън да оправи безпорядъка и да докара доста по-добри хора, с цел да овладее тази обстановка. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР