Водещата и автор на предаването на телевизия Евроком Албена Белянова

...
Водещата и автор на предаването на телевизия Евроком Албена Белянова
Коментари Харесай

Албена Белянова води листата на Системата ни убива в Кърджали, изправя се срещу Караянчева

Водещата и създател на предаването на телевизия " Евроком " Албена Белянова води листата на " Системата ни убива " в Кърджали. НГИ " СИСТЕМАТА НИ УБИВА " са част от гражданската квота „ ЗАЕДНО СРЕЩУ СИСТЕМАТА в листите на „ Изправи се, България”.

Преди дни от Националната гражданска самодейност (НГИ) оповестиха публично, че влизат в политиката.

Белянова ще се изправи в лидерската борба в Кърджали против Цвета Караянчева от ГЕРБ, Никола Минчев от " Продължаваме промяната " и Георги Михайлов от Българска социалистическа партия. Към момента не е известно кой ще води листата на Движение за права и свободи в града, само че от години най-вече гласове в Кърджали събира партията на Ахмед Доган.

„ ЗАЕДНО СРЕЩУ СИСТЕМАТА “ декларират присъединяване си в изборите в интерес на елементарните хора, техните търсения за равнопоставеност и налична среда за живот. Гражданската самодейност си слага дълготрайни цели в интерес на цялото българско население без значение от възраст, пол и местоживеене, като преди дни обявига готовността си за дейна връзка с цел да чуят всяко мнение в интерес на вижданията им за устойчива, работеща и здрава нация. Част от целите на „ ЗАЕДНО СРЕЩУ СИСТЕМАТА “ и на претендентите за народни представители са са смяната в правосъдната система, повече права и помощи за хората в неравностойно състояние, просветителна промяна, налично здрвеопазване в интерес на всеки български жител, икономическа непоклатимост. „ ЗАЕДНО СРЕЩУ СИСТЕМАТА “ с претендентите са на улицата повече от 10 години. С интензивностите си и идеите, които поддържат афишират, че са подготвени да работят в интерес на хората и техните невидими, само че мъчителни проблеми.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР