Водеща за индустрията технология и 18-каратово злато си дават среща

...
Водеща за индустрията технология и 18-каратово злато си дават среща
Коментари Харесай

Суперчасовникът на Huawei - вече и с 18-каратово злато

Водеща за промишлеността технология и 18-каратово злато си дават среща в новия смарт часовник на Huawei - Watch Ultimate Design. Той беше показан публично наскоро в Барселона, а напълно скоро ще може да бъде поръчан и закупен у нас.

Детайли : Huawei Watch Ultimate получи премията EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch, а Design версията надгражда външния тип с 18К златна сплав, в която наличието на злато е 75%. Рамката се състои от 6 ръчно инкрустирани секции. За други детайли се употребяват лазерно гравиране и вакуумно-йонно покритие.

Huawei Watch Ultimate Design идва с извънреден циферблат - златна карта на света с модул, който пресъздава в действително време сърдечния темп.
 Huawei Watch Ultimate: Най-амбициозният смарт часовник през днешния ден
Huawei Watch Ultimate: Най-амбициозният смарт часовник през днешния ден

Той ще е напълно на място както на публична вечеря, по този начин и на 100 метра под водата

Още нещо : Технологично, смарт часовникът предлага разнородни функционалности, свързани със здравето и физическата интензивност. Сензорът TruSeenTM 5.0+ дава информация за разнообразни параметри от сърдечно-съдовото здраве до сатурацията.

Висока акуратност на сателитно позициониране и 24 разнообразни интензивности в състезателен и експедиционен режим ще са в помощ на потребителите - също както и издръжливостта на 100-метрови гмуркания, потвърдена със общоприетите проби EN13319 за водолазно съоръжение.

Батерията има до 2 седмици автономност сред зарежданията, часовникът е съчетаем с Android и iOS и може да се персонализира с над 25 000 циферблата от формалния магазин Huawei Watch Face.

Какво следва : От Huawei означават, че България е една от дребното страни, в Европа, в които Huawei Watch Ultimate Design ще може да бъде от 18 октомври.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР