Водеща парижка галерия ще захвърли дрехите и задръжките си за

...
Водеща парижка галерия ще захвърли дрехите и задръжките си за
Коментари Харесай

Парижка галерия захвърля дрехите


Водеща парижка изложба ще захвърли облеклата и задръжките си за ден и ще отвори вратите си за десетки.... гости нудисти. Става дума за центъра за модерно изкуство „ Пале дьо Токио “, ситуиран на брега на река Сена.

Заедно с Парижката асоциация на нудистите галерията провежда провеждането на безвъзмездна обиколка за феновете на голотата, която ще се организира на 5 май. Дибидюс голите гости ще бъдат съпроводени от екскурзовод, като турът им из галерията ще се организира преди началото на работното време.

„ Когато вратите се отворят, „ Пале “ ще бъде още веднъж „ облечен “, увери говорителката на арт пространството Дорорес Гонзалес, като добави, че задачата на самодейността е да потвърди „ отвореността “ на галерията.

Агенция Франс Прес предава, че свободни места към този момент няма, откакто са били разпродадени за по-малко от 2 дни, разкривайки възходящия апетит за реализъм във френската столица.

Миналата година парижките нудисти получиха своя специфичен ъгъл в парка „ Боа дьо Венсен “, както и личен ресторант, кръстен O'naturel. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР