Воденият за елитен квартал в София – Манастирски ливади има

...
Воденият за елитен квартал в София – Манастирски ливади има
Коментари Харесай

Скандално! Тузарският квартал в подножието на Бояна е кал, дупки и воня! И интелигенцията от селата да си подуши от ла*ната!

Воденият за първокласен квартал в София – Манастирски ливади има тип на осъвременено, само че в това време занемарено село.

Улици има на места, множеството са чакълести, с дупки и тиня. За цвят на това и бунища. Сбор от всевъзможни отпадъци краси другояче някои красиви комплекси, където цялостен живот няма да ти стигне да си изплатиш по-голям апартамент там.

Във Facebook стана ужасно, когато въпросът опря до Столична община. Видно е, че улиците не са частна благосъстоятелност, а в този случай вие представяте ли си – по какъв начин Фандъковата община стопанисва имуществото си?

Скандално! Хората възмутени пишат: „ Както се споделяше, “България в една снимка”. Лукс и бедност, ръка за ръка. “

„ Ентелигенцията от селата е в Манастирските ливади “, „ Нека малко и от богатите да подушат от лайната си! “

Друг консуматор пък се възмущава намерено от системата на работа и неналичието на резултат от подаване на сигнали към Контактния център на Следствен отдел към окръжна прокуратура. „ На тия капути, колкото и пъти сигнал да съм подал, няма основна реакция, да не кажа никаква или нещо проформа.....пълни паляци! “

И както споделяше един кореняк софиянец – желаят в Бояна, но са по-бедни и не могат да си го разрешат. За това си купуват кутийки с панорама натам, която към този момент я няма…

Това е! София, в случай че я обичате такава…



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР