Водени от разбирането, че суверенитетът и националните интереси на България

...
Водени от разбирането, че суверенитетът и националните интереси на България
Коментари Харесай

„България може“ с меморандум за предоговаряне на Зелената сделка

Водени от разбирането, че суверенитетът и националните ползи на България би трябвало да бъдат отстоявани, Гражданско обединяване „ България може " излиза с извънредно значим стратегически документ за предоговаряне на Зелената договорка, който да регистрира икономическите и енергийните ползи на България.

Ангажирани общественици и специалисти създадоха практични оферти и насоки, въз основа на които политиците в България и Европа да отчетат националния интерес на страната и да обезпечат енергийната сигурност на семейства и промишленост.

Досега политическото управление на страната ни действаше боязливо и без стратегическа визия и политическата воля. Във време на деглобализация и интернационалната неустановеност за България е от фундаментална значимост да си подсигури оптимален достъп до лични енергийни запаси и потенциал за произвеждане на ел. сила. Бездействието и неналичието на отговорност у управителните фактори в страната провокират мощен публичен отговор, изразяващ се в действителни оферти и решения.

Засега документът е подсилен от Българска Газова Асоциация с ръководител Пламен Павлов, както и от един от най-хубавите нуклеарни енергетици в България - Ивайло Найденов, който способства за основаването на документа. Очаква се поддръжката и на други специалисти.

Меморандумът съдържа 22 точки с претенции, които ще оказват помощ на България да бъде стопански богата и енергийно обезпечена.

Пресцентър „ България може "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР