Водачката в схемата Каролина Плишкова (Чехия) и четвъртата поставена Арина

...
Водачката в схемата Каролина Плишкова (Чехия) и четвъртата поставена Арина
Коментари Харесай

Плишкова на крачка от място в Шампионата на WTA

Водачката в схемата Каролина Плишкова (Чехия) и четвъртата сложена Арина Сабаленка (Беларус) се класираха за четвъртфиналите на шампионата по тенис в китайския град Тянцзин с награден фонд 750 хиляди $. Плишкова разгроми Полина Херцог (Словения) с 6:1, 6:2 за 50 минути. Чехкинята би трябвало да доближи до полуфиналите на шампионата, с цел да си подсигурява присъединяване на Шампионата на WTA в Сингапур от 21 октомври. Следващата съперничка на Плишкова ще бъде победителката от мача сред Барбора Крейчикова (Чехия) и Кейти Боултър (Великобритания).

Karolina Pliskova and Aryna Sabalenka—both attempting to qualify for the WTA Finals—reach the Tianjin Open quarterfinals in straight sets: https://t.co/Wf50BoZJaR pic.twitter.com/7nNNBE4Qlp
— TENNIS.com (@Tennis) October 10, 2018

Номер 4 Арина Салабенка отстрани Магда Линете (Полша) с 6:1, 6:3 за 73 минути. 20-годишната Сабаленка би трябвало да завоюва купата, с цел да резервира някакви шансове за дебют на Шампионата на WTA.

5 women are chasing the final 3 spots @WTAFinalsSG with just 2 weeks to go.

Can Svitolina or Pliskova make their Singapore return?

Will Stephens, Bertens, or Sabalenka make their debuts?

It’s going to be a photo finish.

Qualification Scenarios: https://t.co/J6brB20uGi pic.twitter.com/6ocdz2kv9E
— WTA Insider (@WTA_insider) October 9, 2018
Номер 5 Су-Вей Сие (Тайван) също доближи до четвъртфиналите след триумф над съветската квалификантка Вероника Кудерметова с 6:2, 2:6, 6:2 за 99 минути. Шестата в схемата Петра Мартич (Хърватия) победи представителката на домакините Фанчжоу Лю с 1:6, 6:0, 6:1.

  Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР