Водачите на МПС, които пробват скоростни рекорди по пътищата в

...
Водачите на МПС, които пробват скоростни рекорди по пътищата в
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Това чудо на техниката вече дебне и на пътя за Маказа

Водачите на МПС, които пробват скоростни върхове по пътищата в област Кърджали, изключително в летните месеци на пътя за Маказа, би трябвало да охладят „ любовта на десния крайник върху педала на газта “, осведоми 24rodopi.com.

Новата, супермодерна портативна камера на Пътна полиция в Кърджали е добра вест за тези, които съблюдават разпоредбите за придвижване, и не толкоз за гневните и рисковите на пътя.

Преносимата установка за управление на скоростта работи на правилото на лазерен принтер и разпознава освен регистрационните номера на българските коли, само че и на непознатите, което улеснява по-бързото изпращане на електронни фишове.

Едновременно могат да бъдат снимани трима извършители и всеки от тях ще си получава санкцията. Също по този начин, откакто техническото устройство бъде конфигурирано и стартирано, не се изисква полицейско наличие и то работи в автоматизиран режим.

Всяка една камера е снабдена с мобилна карта, която изпраща данните автоматизирано в базата данни на Министерство на вътрешните работи. Камерата ще може да засича джигитите на пътя до 130-140 метра, според от метеорологичните условия и видимостта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР