Водачът в класирането Реал Мадрид се спаси от шокиращ провал

...
Водачът в класирането Реал Мадрид се спаси от шокиращ провал
Коментари Харесай

Реал се спаси от загуба с гол в продължението

Водачът в класирането Реал Мадрид се избави от фрапантен неуспех против Елче на " Сантяго Бернабеу ". Мачът от 22-ия кръг на Ла Лига приключи 2:2, а Карим Бензема изпусна дузпа.

Половин час след началото Каземиро стреля от границата на наказателното поле и последва нова отлична интервенция на Бадиа. В 32-ата минута Паласиос извърши жестоко нарушаване против Винисиус. Съдията не се поколеба и отсъди дузпа. Карим Бензема застана зад топката и стреля в навън.

Реал бе осъден за пропуските си в 42-ата минута. Фидел проби отляво и центрира към Лукас Бойе, който не остави шансове на Тибо Куртоа - 0:1.

В началото на второто полувреме реферът за за повторно в мача уточни бялата точка пред вратата на Елче, този път след рухване на Еден Азар в наказателното поле. След обзор на обстановката с VAR обаче арбитърът анулира решението.

Малко по-късно пробив на Винисиус приключи с удар по диагонала. Бразилецът обаче не съумя да насочи топката във вратата. Изненадващо Елча удво задатъка си Пери Мия получи подаване от Бойе и простреля Тибо Куртоа - 0:2.

Реал понижи от дузпа. В 82-ата минута реферът Рикардо де Бургос Бенгоечеа още веднъж трябваше да прегледа с VAR противоречива обстановка и в последна сметка видя игра с ръка на бранител на гостите в наказателното поле. Този път Лука Модрич пое отговорността да вкара и го направи невъзмутимо - 1:2.

Реал завоюва равенството във втората минута на продължението на срещата. Винисиус проби и центрира от лявото крило, а сънародникът му Едер Милитао надскочи персоналния си надзирател в наказателното поле и с глава осъществя за 2:2.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР