Водачът на варненската листа на Изправи се! Мутри вън! -

...
Водачът на варненската листа на Изправи се! Мутри вън! -
Коментари Харесай

Татяна Дончева: За Изправи се! Мутри вън! няма формула - кабинет на всяка цена

Водачът на варненската листа на " Изправи се! Мутри вън! " - Татяна Дончева, съобщи, че групировката не е подготвена да взе участие в ново държавно управление непременно.

На въпрос на тази заран дали биха създали компромис, с цел да вземат участие в подобен и с кого са подготвени да беседват, тя отговори:

" За нас няма формула кабинет непременно. Ние първо сме най-малката групировка, първи, който ще получи мандат, ще е ГЕРБ, какви са техните благоприятни условия - доста съм любопитна, желая да видя резултатите, това зависи от опциите, които си е събрала с дребните политически сили. Има срив в ГЕРБ и за Бойко Борисов не е без значение може ли да сформира държавно управление и може ли да похарчи парите, които се задават. При състояние, че на Слави партията е втора, тя ще получи втора мандат. Ние освен не сме подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки, ние имаме ясна стратегия, която включва реформаторска група, която да получи мандата и благоприятни условия по отношение на това, което ще предложи тя ".

Дончева сподели, че приема безусловно обикновено резултата на групировката на Мая Манолова и Отровното трио, към която се причисли за вота - шеста политическа мощ, дори добре, тъй като има безапелационен знак, че се чака смяна.

" Дали смяната е открита в вярната посока, не съм сигурна, само че през вчерашния ден Андрей Райчев сподели нещо, което е правилно: След царя хората започнаха да търсят някой като себе си, до тогава търсеха някой повече от тях ", съобщи още тя.

По думите й няма надзор върху процеса по обработката на протоколите и прикани парламентарно показаните партии да се стегнат и да довършат броенето, изключително в София и Пловдив.

Това, което е измислило ЦИК от през вчерашния ден, няма нищо общо със закона . Законът планува предаването на протоколите, чувалите и броенето да бъде следено от претенденти, покровители и партийни наблюдаващи. ЦИК е приело решение в несъгласие със закона да ограничи това. Снощи Мая Манолова се бори титанично, като Давид с Голиат, с цел да влязат двама души през нощта, тази заран те са отишли на работа и отново не са пуснати други “, сподели Дончева.

По думите й по този начин не е ясно какво се написа в протоколите.

„ Паралелното преброяване не парира опцията да се манипулират протоколи, което се случва сега “, добави тя.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР