Водачът, който през изминалия ден удари с микробус полицейски бус

...
Водачът, който през изминалия ден удари с микробус полицейски бус
Коментари Харесай

СГП: Рецидивист без книжка вилнял вчера на АМ Тракия

Водачът, който през миналия ден удари с микробус полицейски бус е с богато престъпно минало. Това съобщи пред Българска национална телевизия представителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова. Тя посочи, че той е осъждан за обири, безчинство и машинация, като е изтърпял наказванията си за това.

Петрова добави, че водачът не е имал годно удостоверение за ръководство на МПС.

По думите на представителят на СГП лидера го чака наказване до 10 години отнемане от независимост за каналджийсто и до 12 години отнемане от независимост за причиняване на съзнателно ПТП.

Петрова уточни, че полицейският бус не е препречил пътя на микробуса с мигрантите . В момента в който буса завива, лидера губи ръководство над транспортното средство, поради несъобразената скорост, удря се в мантинела и по-късно в полицейския бус, който е чакал на безвредно място да се включи в преследването.

От СГП прецизираха, че мигрантите са 12 на брой - 10 от Сирия и 2 от Йемен. Разпитите им не престават. Те са влезнали в страната през Турция и са пътували към Централна Европа.

Припомняме, че през миналия ден микробус с мигранти се вряза в полицейски бус. При случая. Заради случая и неговия заместител подадоха оставки.
 Столична дирекция на вътрешните работи: Удареният полицейски бус не е препречвал пътя на мигрантите
Столична дирекция на вътрешните работи: Удареният полицейски бус не е препречвал пътя на мигрантите

Полицаите не са разполагали с лента за наложително прекъсване на МПС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР