Водач на 25 г. зад волана на Инфинити със силистренска

...
Водач на 25 г. зад волана на Инфинити със силистренска
Коментари Харесай

Шофьор с 12 фиша за скорост пак е рекордьор

Водач на 25 година зад кормилото на " Инфинити " със силистренска регистрация е карал с 162 км/час при възможни 90 и е рекордьорът, изловен по време на профилирана полицейска интервенция през предходната седмица на територията на ОДМВР-Шумен. Оказва се, че това е най-високата скорост от началото на годината досега отвън рамките на обитаемоте места. " Състезателят " е бил сниман от мобилна камера по пътя Шумен - Силистра, на разклона за Хитрино, на 22 април малко след 13 часа. Мястото било определено за надзор от пътните служители на реда поради, това че е с нараснала заплаха от настъпване на пътнотранспортни катастрофи. На лидера ще бъде формиран акт. Заради редовно нарушение на скоростните режими, с изключение на парична санкция в размер на 1500 лв., каквато се планува по закон, ще бъде лишен от правото да ръководи за период от 6 месеца, оповестяват от полицията. От началото на годината досега са му издадени 12 електронни фиша за превишена скорост и всички са платени.
Полицията дава данни и за другите рекордьори по скорост в Шуменско. През месец януари, на входа на село Градище, при ограничаване от 90 км/час, лидер на лек автомобил Фолксваген Пасат минал със 150 км/ час. Глобата 1300 лв. е платена.
През февруари най-високото превишение на скоростта е с 55 км/час. Засечен е лидер на лек автомобил " Мазда 6 ", който е минал с 145 км/ час при ограничаване на скоростта от 90 км.
Рекордът през март е 140 км/час на сектор, на който оптимално позволената скорост е 90 км/час. На лидера на лек автомобил " Мерцедес " е публикуван електронен фиш в размер на 400 лв..
През април " жертва " на пътните служители на реда са били три дами. 800 лв. е глобата на лидер на лек автомобил " Ауди А8 ", минал със 131 км/ час при ограничаване на скоростта от 60 км/ час. Електронен фиш за 750 лева за превишение 70 км/ч на оптимално позволената скорост 60 км е публикуван на лидер на " Дачия Дъстър ". Електронен фиш за превишена скорост от 59 км/час над оптимално допустимата от 60 км/час е публикуван и на лидер на лек автомобил " Фолксваген ", а санкцията е 650 лв..
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР