Внумерологията периодично се появява нещо ново или някое добре забравено“

...
Внумерологията периодично се появява нещо ново или някое добре забравено“
Коментари Харесай

Предопредление: Беден карък или успешен лидер? Казва го числото на жизнения ти път

Внумерологията от време на време се появява нещо ново или някое „ добре забравено “ остаряло. Но базово постоянно е цифрата на виталния път. То е, което разкрива вашата цел в живота. Ако не знаете цифрата си, тогава може в никакъв случай да не разберете вродената си мощ и да не постигнете триумф.

Пресмятането е елементарно:

Вземете цялостната си дата на раждане и съберете всички цифри. Нека да разгледаме образеца с случайна дата, 20.07.2023 година И по този начин, събираме 2+7+2+2+3 и получаваме 16.

Следващата стъпка е да съберете цифрите в полученото число. В нашия случай това е 16, т.е. 1+6=7. Оказва се, че цифрата 7 е цифрата на виталния път.

Бъдете деликатни: в случай че в стъпка 1 сте получили 11, 22 или 33, значи сте притежател на необичаен и специфичен подарък от ориста. Тогава вашето число наподобява друго: първо идва цифрата от стъпка 1, а по-късно посредством дробта сумата от двете числа включително. За изясненост: в случай че вашето число е 22, тогава пишете 22/4 (22/2+2).

И по този начин, дано да преминем към смислите на числата.
1 - водачи
Вие сте най-активният във вашата компания. Вие сте цялостни с хрумвания, кипите от сила и нямате потребност от доста увещание, с цел да се впуснете в премеждие – вие сте по-скоро човек, който вълнува хората към вас. Вашата мощ е водачеството. Вярно е, че от време на време „ прегрявате “ и ставате прекомерно нервни и неспокойни.
2 – откровени
Вие сте гальовен и раним човек. Имате малко другари и любящо семейство - и цените тези хора. Трябва да се фокусирате върху персоналните връзки – хората са привлечени от вас и знаят, че могат да ви се доверят. Вашата мощ е искреността.
3 - купонджии
Ти си звездата на празненството. Вие сте най-веселият, положителен и отворен измежду вашите другари. Освен това елементарно завързвате нови запознанства и сте харесвани от бизнес сътрудниците си. Вашата мощ са информационните умения.
4 - постоянни
Цените последователността и не обичате да поемате опасности. В хората търсите успокоение, предвидливост и надеждност. Вашата мощ е стабилността.
5 – любопитни
Интересувате се от всичко, което се случва към вас. Имате вродена жадност за познания и учите по-лесно от другите. Вашата мощ е любознанието.
6 - родители
Вие сте най-хубавият родител, който някой може да си показа. Вие сте грижлив и любящ човек, който знае по какъв начин да откри метод и към най-малките. Вашата мощ е вашият гений за родителство.
7 - гении
Това число отива при гениите. Вие сте свободомислещ човек с еластичен разум, проучвате нови хрумвания и разпространявате своите лични. Освен това постоянно избягвате хората и изглеждате дистанцирани. Вашата мощ е да мислите оттатък препоръчаното.

Подарък от горната страна: кой е номерът на виталния ви път (проверете - работи)
8 - ментори
Статусът в обществото и материалното благосъстояние са значими за вас. Когато си лишен от това, отиваш в душевен „ минус “ и не се чувстваш благополучен. Понякога потискате другите, само че когато животът ви е съразмерен, вие сте техният най-хубав наставник. Вашата мощна страна е престижът.
9 - ангели
Хора като теб се назовават ангели на земята. Винаги сте подготвени да помогнете, постоянно се жертвате и не държите на материалното. Хората са привлечени от вас, не с цел да се възползват от вас, а просто с цел да бъдат покрай вас - те са привлечени от вашата добрина и откровеност. Вашата мощ е желанието да помагате на хората.
Извън стандарта
Ако вашето число е 11/2, то във вас съжителстват две сили: едната ви предизвиква да изграждате взаимоотношения, другата ви предизвиква да си останете сами. Искате да станете известни, само че в случай че останете в сянка дълго време, се разочаровате от живота. Вашата мощна страна е желанието за популярност.

Вашето число е 22/4? В подобен случай вашата заложба е да помирявате хората; можете да обедините даже най-воюващите страни. Лесно търсите взаимни отстъпки и притегляте хора с благоразумието си. Вашата мощ е неналичието на спорове.

Вашето число е 33/6 – от време на време сте лимитирани от страсти и даже не си признавате тайните си стремежи. Но вашата мощ е еманципацията и можете да постигнете триумф единствено в случай че извършите всичките си стремежи. Основното е да не се съмнявате в себе си и да забравяте какво мислят другите, написа " ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР