Внимавайте, хулигани, гаменчета, вандали трошат огледалата на колите без причина,

...
Внимавайте, хулигани, гаменчета, вандали трошат огледалата на колите без причина,
Коментари Харесай

За забавление: Хулигани трошат огледала на коли във Варна

" Внимавайте, хулигани, гаменчета, вандали трошат огледалата на колите без причина, за развлечение ", това написа Виктор Александров в обществената мрежа.

Мъжът твърди, че преди няколко дни по улица " Македония " във Варна, посока центъра, са вървели 10-12 момчета - те били на забележима възраст 15 - 17 години. Младежите са почнали да ритат и трошат огледалата на съвсем всички спрели коли.

Виктор Александров допуска, че младежите, сторили грозната демонстрация, са били надрусани или под въздействието на алкохол.

" След като ги подгонихме избягаха към бул. " Цар Освободител " - Аптеката " Валя Дечева ". Докато ритаха бяха с качулки на главите, само че през днешния ден с комшиите се разходихме през магазините по прилежащите улици, където се виждат, като минава групата им ", написа Виктор.

Собственик на един от магазините е посочил на Виктор запис от камера за видеонаблюдение, от който се вижда лицата на причинителите.

" От магазина бяха общителни да ни покажат записа, за което сме им признателни. Вижда се какъв брой индивида са и почти облика на лицата им, само че не могат да ни го дават, в случай че няма полицейско предписание по тази причина. От полицията на 1-во Районно сформираха протоколи на нас - тримата комшии, само че даже и общо сумата на счупените огледала е под минималната работна заплата, която е като граница да образуват произвеждане и надлежно да изискат със заповед записите от охранителните камери ", добавя Александров.

Мъжът прикани, в случай че има и други пострадали с изпотрошени странични огледала - да подадат тъжби за нанесените вреди.

" Така полицията ще се задейства и ще може да хванем причинителите. Наритали са още доста от огледалата по улицата, само че при тях няма счупвания, просто са се затворили във вътрешността. Затова търсям още съседи с вреди по колите ", приключва обявата си Виктор Александров.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР