ВНИМАНИЕ! Това не е медицинска статия - в нея няма

...
ВНИМАНИЕ! Това не е медицинска статия - в нея няма
Коментари Харесай

Как да отслабнем като променим хранителните си навици?*

ВНИМАНИЕ! Това не е здравна публикация - в нея няма да приказваме за диети, добавки и други неща, а за това по какъв начин да се храним по този начин, че да не натоварваме организма си и да си дадем отмора от тежките и нездравословни храни. Ако желаете да извършите диета или специфичен хранителен режим, ви съветваме да се обърнете към експерт. 

Всеки човек желае да се храни по-добре, само че в забързаното ни всекидневие това е мъчно. В тази публикация ще се опитаме да дадем някои препоръки, които работят добре за нас и не са обвързани с някакви огромни жертви. Ако може да спазите напътствията, обезпечено ще се чувствате по-добре след известно време и ще загубите килограми: 
 Как да се предпазим от йо-йо резултата? Как да се предпазим от йо-йо резултата?
Тези, които се пробват да отслабнат продължително, употребяват най-различни способи и режими. В резултат на това понижават своето тегло драс...

1) Яжте по-малко, само че по-често 

Съвсем обикновено е в случай че сте били гладни през целия ден и сте бягали по задания да сте изгладнели като вълк и на вечеря да минете през огромно количество храна, само че това е допустимо най-вредното нещо, което може да извършите. Правилното в тази ситуация е да се пробвате да ядете по няколко пъти дневно, на по-малки порции. Така ще бъдете сити без да натоварвате стомаха си. 

2) Не яжте тежка вечеря

Всички знаем, че вечерта метаболизмът се забавя и предлагаме да не ядете тежка вечеря. Ясно е, че в случай че сте на прием или някакъв вид тържество това е мъчно, само че лека вечеря е ключът към спокоен сън през нощта и понижаване на килограмите. И нещо наложително също - никакви среднощни хапвания. 
 Ето по какъв начин отслабват другите зодии Ето по какъв начин отслабват другите зодии
Всяка зодия дава отговор на избрана диета, настояват астролози. Ето за какво, ще бъде потребно да разберете какви диетични и хранителни привички...

3) Спрете газираното и алкохола 

Знаем, че е мъчно, само че ще се чувствате ужасно в случай че спрете газираните питиета и алкохола. Тук включваме и бирата, тъй като знаем какъв брой доста може да надува тя. Разбира се, не сме машини и от време на време е обикновено да си кажем " Наздраве " по някакъв мотив, само че в случай че желаете да отслабнете, то прекъсването на безалкохолните питиета и алкохола като цяло е положително решение, което ще даде съществено отражение. 

4) Намалете сладките неща и пърженото

Пържените храни, захарта и всички други сладки изкушения като вафли и прочие би трябвало да си заминат. Може да хапвате нещо сладко заран с кафето, само че всичко друго би трябвало да изчезне от вашия лист за извършване на покупки. Нормално е да желаете да се поглезите, само че сладките неща и пържените храни постоянно натрупат килограми към нашата сметка. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР