Внимание: Днес здравият разум ви изневеря, пазете се! Вижте какво

...
Внимание: Днес здравият разум ви изневеря, пазете се! Вижте какво
Коментари Харесай

Внимание: Днес здравият разум ви изневеря, пазете се!

Внимание: Днес здравият разсъдък ви изневеря, пазете се! Вижте какво вещаят звездите за вас!

Хороскоп 09.03.2023г.
Овен
Денят ще Ви донесе среща, която скрито сте желали, само че сте се страхували. Ще припомнят за себе си хора, които в миналото са играли доста значима роля в живота Ви. За възобновяване на връзките в този момент не може и дума да става, само че доста Ви се желае, да извършите оптимално вероятното положително усещане. Не се престаравайте: Вашите опити ще провокират по-скоро подигравка, в сравнение с удивление. С парите оперирайте доста внимателно и не допускайте празни и недомислени разходи. Вероятността за неудачни покупки е доста огромна. Не е изключено и да се изгубят значими документи. Вечерта са вероятни неприятни вести.
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
Близнаци
Този ден не може да се назова извънреден – като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.
Рак
Днес здравият разсъдък Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните планове и ще хабите доста старания в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори ловко ще си играят с Вашите усеща принуждавайки Ви да вършиме още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в извънредно безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви подлагат на критика, тъй като в техните забележки въпреки всичко може да намерите крепко зърно. Много мъчно ще различавате лъжата от истината, защото интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.
Лъв
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи много да се потруди, с цел да Ви уговори да постъпите по един или различен метод.Възможно е, затруднение за бързо намиране на пресечна точка да бъде Вашето твърдоглавие, а може би и безконечната Ви убеденост в своята справедливост.
Дева
Днес Ви следва да вземете доста значимо решение. Затова преди да отговорите с „ да ” или „ не ”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на обстановката с техния пресен и равнодушен взор. Това освен ще Ви разреши да избегнете грешките, само че и ще Ви сближи с Вашите родственици и близки.
Везни
През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава.
Скорпион
През този ден Вашия обичан човек ще прояви към Вас удивителни грижи и деликатност. Желанието му да Ви помогне да решите своите проблеми ще бъде толкоз огромно, че даже и да нямате проблеми в живота си, на драго сърце ще ги измислите, единствено и единствено да му бъде прелестно.
Стрелец
Случва се да е доста мъчно да приемате обстановката такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда предпочитание, всичко да бъде по различен метод. Но въпреки всичко не си заслужава на вятъра да хабите времето си, както и да се пробвате да накарате някой различен да промени своето мнение. Ако можете през днешния ден да надмогнете това предпочитание, доста по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата самостоятелност е от особена значимост, и ще бъде доста добре, в случай че не я обременявате с прочувствени драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена обстановка. Това е подарък.
Козирог
Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.
Водолей
През този ден ще може да се радвате на хармонични фамилни връзки, взаимно почитание и прелестно другарство в любовта. Има възможност шанс да Ви донесат финансови спекулации, отнасящи се до недвижимо имущество и услуги. Не би трябвало да хитрувате и да извъртате.Ако действате намерено, това ще бъде залога за Вашия триумф!
Риби
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР