Внезапното събуждане на партийните лидери за недопустимото поведение на Възраждане

...
Внезапното събуждане на партийните лидери за недопустимото поведение на Възраждане
Коментари Харесай

Със задна дата: И БСП осъди екстремистките и фашистки прояви на Възраждане

Внезапното " пробуждане " на партийните водачи за неприемливото държание на " Възраждане " продължава ден откакто всеки от тях беше провокиран от премиера да заеме позиция във връзка апелите към принуждение, отправени от Костадин Костадинов.

Малко откакто Бойко Борисов осъди експанзията му - въпреки да я съпостави с митингите против кабинета му през 2020 година - в този момент и Корнелия Нинова сподели, че не утвърждава държанието на " Възраждане ".

При това, поради двата скандални случая, при които " Възраждане " пробваха да попречат на някогашния ѝ сътрудник Явор Божанков да приказва от трибуната на Народното събрание в спор на 1 юни.

" Ние също считаме, че " Възраждане " имат крайни, екстремистки, фашистки прояви ненапълно. Ще дам образец с това, което се случи в Народното събрание, тъй като сме били очевидци. Абсолютно неприемливо е в модерна България една партия да афишира и да излиза на трибуната и да приказва. Това е нечувано. И нямаме съображение да симпатизираме на този народен представител, и все пак сме кардинални ", сподели Нинова пред публицисти.

Това, което тя пропуща да спомене, е фактът, че представителите от личната ѝ парламентарна група дадоха звук за грубото отношение по отношение на Божанков.

През април 2023 година Георги Свиленски и Иван Ченчев си разрешиха да наскърбяват изключения от Българска социалистическа партия народен представител, който мина в листите на Политическа партия.

Лично Свиленски си разреши да " поучава " Божанков " Идвай по-рядко на тази естрада ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР