Единственият кандидат за директор на Пирогов Валентин Димитров е одобрен

...
Единственият кандидат за директор на Пирогов Валентин Димитров е одобрен
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов е одобрен за нов мандат въпреки всички скандали

Единственият претендент за шеф на " Пирогов " Валентин Димитров е утвърден за нов мандат отпред на незабавната болница.

Новината беше открита от " 24 часа " в уеб страницата на Министерството на здравеопазването - не в прессъобщение, а във формалната документи по състезанието за УМБАЛСМ " Пирогов ".

Комисията, назначена през май 2024 година, е одобрил Димитров като единствен предстоящ член на съвета на шефовете, отговарящ на изискванията за шеф.

Димитров остана самичък в процедурата, откакто единственият му съперник доктор Атанас Андреев е бил отритнат във втория кръг.

Мандатът на шефа ще се запомни с опита на някогашния здравен министър Христо Хинков да го уволни поради отчета за финансови нарушавания, както и поради огромния скандал към държанието на цялото управление на " Пирогов " след гибелта на 15-годишната Даная.

Шефът на " Пирогов " не беше отхвърлен даже откакто журналистката Валя Ахчиева излъчи запис от съвещание на медицинския съвет в болничното заведение, на което лекари обсъждаха по какъв начин би трябвало да " дочакат ротацията " на държавното управление и да накарат околните на Даная да " усетят болката ".

По-малко от седмица след предварителните избори излиза наяве, че Валентин Димитров ще продължи да ръководи " Пирогов " за още три години.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР