Внезапната смърт на капитана на Фиорентина - Давиде Астори покоси

...
Внезапната смърт на капитана на Фиорентина - Давиде Астори покоси
Коментари Харесай

О, капитане, мой капитане

Внезапната гибел на капитана на Фиорентина - Давиде Астори покоси голяма част от футболистите в Италия, а и по света. Безброй играчи разгласиха трогателни послания към водачът на " виолетовите ". Към " сбогуванията " се включи и неговият съотборник - Рикардо Сапонара, който написа много трогателно писмо към своя другар в профила си в " Twitter ".

 Давиде Астори - един в действителност добър човек!
Давиде Астори - един в действителност добър човек!

" Във Фиорентина не просто го харесваха, всички бяха бясно влюбени в него "

" О, капитане, мой капитане. Защо не слезе за закуска с всички нас? Защо не си взе бутонките, оставени пред вратата на Марко, както правиш всякога? Защо не си изпи портокаловия сок, както нормално?

Сега ще ни кажат - животът продължава, гледайте напред към бъдещето... Но по какъв начин да го създадем без теб? Кой ще идва първи в кафенето на стадиона, с цел да ни топли с безконечната си усмивка? Кой ще пита с любознание какво сме правили предната вечер, с цел да има защо да се майтапи с нас? Кой ще оказва помощ на младите момчета с опита си? Кой ще дели тимовете за двустранната игра в тренировките? Кой ще разрушава Марко на Playstation? С кого ще обсъждаме " Masterchef " и останалите предаванията по малкия екран, сериалите, заведенията за хранене във Флоренция или новите игри? Върни се, по този начин и не съумя да изгледаш " La La Land ", с цел да го обсъдим, както всякога обсъждаме филмите, които преди малко са излезли. Върни се, чакат те във Флоренция, с цел да продължиш контракта си за всекидневния ти принос към нас.

Излез от тази проклета стая, на следващия ден имаме подготовка и ще те чакаме там!

В живота има хора, с които се познавате от цяла безкрайност, само че в никакъв случай не сте си пасвали по същия метод, а има и такива, като теб, които ме завоюваха единствено след елементарното: " Добре пристигнал във Флоренция, Рики ".

Където и да си, защитавай вратата, помагай на останалите от защитата.

О, капитане, мой капитане. Завинаги мой капитан. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР