Внесохме проект за изменение и допълнение на Закона за личната

...
Внесохме проект за изменение и допълнение на Закона за личната
Коментари Харесай

ИТН: Крайно време е майките на децата с увреждания да получат своето

„ Внесохме план за изменение и допълнение на Закона за персоналната помощ в деловодството на Народното събрание, тъй като е извънредно време майките на децата с увреждания да получат своето, за което толкоз дълго време пълнят площадите у нас ”. Това съобщи депутатът от „ ИТН ” Станислав Балабанов , съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Знаете борбата на майките на децата с увреждания, която продължава повече от две години и половина, не престават да стоят на палатка в триъгълника на властта, тъй като в последните години ръководството на ГЕРБ съзнателно потъпкваше и не правеше промени във връзка с този закон ”, сподели още Балабанов. 

Депутатите преглеждат на първо гласоподаване промени в Закона за корпоративното подоходно облагане. Вносител на промените е Министерският съвет. В плана на стратегия за четвъртък са и първите четения на измененията в Закона за акцизите и данъчните хранилища, както и на промените в Закона за налог върху добавената стойност.

В дневния ред са планувани и ратификациите на: Паралелното съглашение за предпазен механизъм сред България като заемодател и Единния съвет за преструктуриране като кредитополучател; Споразумението за изменение на Споразумението по отношение на прехвърлянето и взаимното потребление на вноски в Единния фонд за преструктуриране.

Очаква се Народното събрание да одобри и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за ратифициране на Конвенцията за взаимопомощ по наказателноправни въпроси сред страните - членки на Европейския съюз и Допълнителния протокол към нея, Конвенцията за трансфер на наказани лица и Европейската спогодба за екстрадиция с двата спомагателни протокола към нея.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР