Внесохме жалба в ЦИК за нерегламентирано и абсолютно безцеремонно участие

...
Внесохме жалба в ЦИК за нерегламентирано и абсолютно безцеремонно участие
Коментари Харесай

ГЕРБ скочи остро на президента и го посъветва да озапти жена си

Внесохме тъжба в ЦИК за нерегламентирано и безусловно безогледно присъединяване на президента в предизборната акция в интерес на Българска социалистическа партия. Абсолютно неприемливо е президентът, който съставлява единството на нацията, да прави предизборна акция в интерес на Българска социалистическа партия. Това съобщи пред публицисти зам.-председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ Цветомир Паунов.

„ Жалбата бе призната в деловодството на ЦИК. Трябва да бъде прегледана на постоянно съвещание на Комисията. Надяваме се, че ЦИК ще вземе поради всички обстоятелства и условия, които сме изложили в нея”, уточни той.

По думите му последният образец били изказванията и внушенията, които президентът е отправил в Асеновград. „ Иронията е, че Манол Генов е определен от там и против него има повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове. Трябва да си зададем въпроса: къде се намира Предизборният щаб на Българска социалистическа партия - дали в президентството, където Иво Христов продължава да бъде ръководител на стратегическия кабинет на президента и написа опорните точки. Българска социалистическа партия и президентът са в доста добра позиция – опорните им точки се пишат от един и същи човек”, акцентира Паунов.

„ По-голямата заплаха и проблем е, че за първи път в най-новата история на България президентът, като обединител на нацията, си разрешава да бъде директен участник в акцията на една партия. Притеснени сме какво би могло да произтече от този добър синхрон сред него и Българска социалистическа партия до изборите”, сподели още зам.-председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ.

„ Няма по какъв начин в едно и също изречение да твърдиш, че държавното управление има голям проблем с корупцията и в това време то да договаря с огромен вложител. Президентът да резервира безмълвие във връзка с капиталовата политика, с цел да не попречи на договарянията. Един президент не може да води вложители, само че може да ги прогони”, сподели от своя страна депутатът Тома Биков.
„ Надяваме се да посъветва и брачната половинка си да не нападна огромни компании.

Десислава Радева претърпя същински призрачен сън на летището във Франкфурт

Не разбираме за какво откакто приказва за офшорни сметки, не загатна, че госпожа Елена Йончева е политик, получил обвиняване от прокуратурата, тъй като е подозирана за пране на пари през офшорни сметки. Абсолютно потвърдено е, че тя е получавала заплатата си пред офшорна сметка”, акцентира Биков.

Реакцията на Политическа партия ГЕРБ пристигна откакто преди два дни "БСП за България “ внесе повторна тъжба в ЦИК и Съвет за електронни медии за законови нарушавания от страна на министър-председателя Бойко Борисов. ОТ Българска социалистическа партия настояват, че министър председателят Борисов употребява държавен запас за водене на предизборна акция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР