Внеделя, 2 април, се проведоха парламентарните избори за 49-ото Народно

...
Внеделя, 2 април, се проведоха парламентарните избори за 49-ото Народно
Коментари Харесай

Изборната програма на NOVA доминира на 2 април

Внеделя, 2 април, се организираха парламентарните избори за 49-ото Народно заседание на България. В деня на вота NOVA посвети близо 18 часа от програмата си на значимото събитие. Публицистичните излъчвания и новинарските излъчвания на медията в неделния ден включваха напълно тематично наличие и бяха осъществени и независими специфични формати, които сервираха на феновете мнения, разбори и първи резултати от изборите. Официалните пийпълметрични данни демонстрират, че измежду феновете в дейна възраст (18-59 г.), NOVA e водач във всяка част от изборната си стратегия.

Сходни са и записаните пийпълметрични данни и в другата съществена целева група на NOVA – хората на възраст сред 18 и 49 години:

За следващ път NOVA регистрира голямото доверие, което българските фенове й гласоподават. Опитните публицисти на медията показаха най-значимите тематики от изборния ден от 40 точки в страната и чужбина, предоставиха настояща и справедлива информация за протичането на вота и се срещнаха с авторитетни събеседници, които допълниха политическия пъзел с разнообразни гледни точки. Екипът на Нова Броудкастинг Груп предложи за първи път и високотехнологично показване на социологическите данни.

Нова Бродукастинг Груп даде опция на българите в страната и чужбина да проследят избора за народни представители в действително време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уебсайтовете Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg. Бърз достъп до най-важните вести обезпечава и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите могат да се осведомят за всичко значимо и настоящо. Новините на NOVA могат да бъдат открити и в Instagram, Twitter, Telegram и Viber.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР